Cum îți reduce DBH cheltuielile pentru chiriile pe spațiu cu aceleași prețuri ca în piață

Hanjalka Csabai at iulie 16, 2021

În ultimul an, pe fondul pandemiei care încă nu s-a încheiat, s-a vorbit din ce în ce mai mult despre trecerea la o nouă realitate. În mediul de afaceri, această nouă realitate s-a conturat o vreme ca o oportunitate fără precedent pentru companii de a reduce cheltuielile pentru spațiu. De la chirie, la utilități și mentenanță, toate cheltuielile ar fi fost reduse simțitor dacă nu chiar eliminate, în cazul în care angajații ar fi ajuns să muncească exclusiv de acasă.

Și totuși, trecerea de la o normalitate la alta nu se poate face atât de brusc pe cât s-ar putea crede și asta datorită unei multitudini de factori care au puterea de a influența întreg acest proces de tranziție către ceva nou.

Nevoia de spațiu pentru mediul de afaceri rămâne încă valabilă, căci un business este mai mult decât un grup de oameni care își fac treaba din sufragerie. Ceea ce pot face însă companiile care vor să scape de costuri inutile este să își analizeze cât mai bine necesitățile în noul context și să își regândească planul de investiții în spațiile în care aleg să își desfășoare activitatea.

Dacă ești antreprenor sau manager al unei companii și te găsești în situația în care vrei să tai cât mai mult din cheltuielile pentru spațiu, echipa DBH este soluția de care ai nevoie.

Nu, nu o să-ți propunem să îți ții întâlnirile în cafenele, să îți faci ședințele cu angajații online și să închei cu toți contracte de muncă în regim de remote work. Îți propunem în schimb să optezi pentru un spațiu corespunzător cu noile tale nevoi.

Înainte de orice, marele avantaj al ofertei DBH este flexibilitatea care se traduce prin adaptarea permanentă la nevoile afacerii tale. Altfel spus, dacă în prezent ai doar trei angajați și îți este necesar un spațiu mic, poți închiria doar atât cât ai nevoie. Pe măsură ce afacerea ta va crește și odată cu ea va crește și numărul de angajați, vei putea să îți extinzi spațiul pentru birouri în funcție de noile tale nevoi, fără să trebuiască să plătești despăgubiri, avans etc.

Cu alte cuvinte, DBH ține pasul cu ritmul tău de evoluție, îți înțelege și răspunde tuturor nevoilor tale.

Un calcul rapid ne va arăta că, în București, să închiriezi un spațiu te costă între 15€ și 20€/mp/lună. Să îți imaginezi că poți închiria un spațiu mai mic de 10mp este o utopie. Așadar, pentru numai 10 mp/lună ar trebui să plătești 150€ – 200€. Știm însă că cea mai mică suprafață pe care o poți închiria este de minimum 35mp, adică minimum 525€ – 700€/ lună. Numai chiria pentru spațiu.

Calculează cât ar fi costul pentru un spațiu mult mai mare și până unde ajung cheltuielile în cursul unui an. Unde mai pui că acestora li se adaugă și alte cheltuieli la care nu poți renunța precum dotări, întreținere, iluminare etc?

Și ce faci dacă îți trebuie un spațiu mic, dar tu ești obligat să plătești inutil pentru o suprafață mult mai mare de care nici nu ai de fapt nevoie? Sau ce faci dacă ți-ai asumat prin contractul de închiriere că rămâi într-un anumit spațiu pentru o perioadă de minimum un an, dar nu mai ai din ce plăti sau găsești ceva mai convenabil, dar nu te poți muta din cauza condițiilor contractuale dezavantajoase, care te țin pe loc?

Îți convine?

Cum ar fi să ai însă posibilitatea de a închiria un spațiu pe termen scurt și să te poți muta oricând în altă parte, fără penalizări, negocieri sau discuții nedorite? Și oare nu ar fi mult mai convenabil pentru tine să plătești doar spațiul de care ai nevoie pentru angajații tăi și să nu trebuiască să dai bani pe suprafețe care rămân goale și nu fac decât să genereze costuri care nu sunt decât o pierdere de bani?

Pe termen lung, unde s-ar duce banii pe care i-ai scuti de pe urma reducerii cheltuielilor pe spații inutile dacă nu în conturile tale?

Dacă îți dai seama că aceasta este o soluție bună, dar nu știi unde o găsești, răspunsul este DBH.

DBH nu te ademenește cu prețuri mai mici decât piața, dar te ajută să îți reduci simțitor cheltuielile prin ajustarea ofertei strict la nevoile tale și mai ales, prin flexibilitate.

Pentru lămuriri suplimentare, contactează acum echipa DBH și vei înțelege rapid cât de avantajoasă este oferta aceasta de care merită să profiți.

so-bucharest-ro

    Abonați-vă la blogul nostru

    Obțineți cel mai recent post de blog de la autorii noștri

    Nu ezita să ne contactezi

    Contactați-ne, dacă aveți vreo întrebare

    Contact Us
    Shares