Irodagaléria nyílt a legújabb, debreceni centerünkben!

Hanjalka Csabai - március 17, 2021

Legújabb „A” kategóriás szolgáltatott irodai centerünkben, a DBH Serviced Office Agora-ban megnyílt az idén újra életrehívott DBH Serviced Office Agora Irodagaléria állandó kiállításunk. Ennek keretében jelenleg 11 debreceni művész, 31 alkotása, olajfestményei, grafikái, rézkarcai tekinthetők meg.

A befektetési és üzleti szolgáltatásokkal foglalkozó DBH Group az idei évtől immáron Debrecenben is lehetőséget biztosít a kortárs művészeknek, hogy bemutathassák munkáikat és ezzel is növeljék ismertségüket a vállalatcsoport szolgáltatott irodáinak közös tereiben, legújabban a DBH Serviced Office Agoraban.

A vállalat rugalmas feltételekkel bérelhető irodáiban, az ügyfelek és a látogatók számára lehetőség nyílik a DBH Irodagaléria kiállítás-sorozatban bemutatott képek megvásárlására is.

A kiállítás folyamatosan megtekinthető munkanapokon 9 órától 17 óráig a DBH Serviced Office Agora közös tereiben (4025 Debrecen, Barna u. 23., Agora Irodaház, I. emelet; térkép)
A látogatók az első emeletre a földszinti portaszolgálat segítségével juthatnak fel.

A DBH Groupról: Az üzleti szolgáltatások piacán egyedi üzletmodelljéről ismert DBH Group egyrészt fizikai infrastruktúrát (szolgáltatott irodák és szolgáltatott ipari létesítmények), másrészt erre ráépülő üzleti szolgáltatásokat biztosít főként hazai és nemzetközi kis- és középvállalatoknak pénzügy, befektetési, üzleti adminisztráció, valamint projektmenedzsment területeken.

DBH-irodagaleria
Megosztás