A Hand-in-Scan díjat nyert a Balkáni Venture Fórumon

Ürge László - november 13, 2014

 A Hand-in-Scan bemutatkozó előadását az első 10 közé választották az idei Balkáni Venture Fórum befektetői prezentációs versenyén.

A Balkáni Venture Fórum a Kelet-Közép-Európai régió egyik legnagyobb kockázati tőke, magántőke és befektetési fóruma, melyet azért hoztak létre, hogy megkönnyítse az innovatív vállalkozások finanszírozását, növelje a befektetői készséget és katalizálja az innovációt a globális üzleti életbe. A Hand-in-Scan bemutatkozó előadását az első 10 közé választották az idei befektetői prezentációs versenyen.

A Balkan Venture Forum – COINVEST Edition a balkáni UnlimitedCOBIK,  COINVEST, Europe Unlimited és a VIBE közös rendezvénye. A fórum az Európai Kockázati Tőke 2014 (EVC) egyik regionális elődöntője. A BkVF résztvevői közül a legjobb 10 vállalat közvetlenül bejutott a European Venture Summit (EVS) 2014. december 8-i düsseldorfi döntőjébe. Az EVS a kontinens legnagyobb kockázati tőke piaca, amely több mint 120 vállalkozást és ugyanannyi befektetőt köt össze. Ezen most a Hand-in-Scan is ott lesz!

Megosztás