Referenciák

  • Referenciák
  • Szövetségek és tagságok
  • Társadalmi szerepvállalás
Iron_Moutain-150x150

Felix Mihai

„Egy olyan nemzetközi vállalatnak, mint az Iron Mountain az Exact Globe ERP-megoldása valódi előrelépést jelent a pénzügyi folyamatok automatizálásában, amely azt is lehetővé teszi, hogy a vállalat különböző részlegei fennakadás nélkül tarthassanak kapcsolatot egymással. Bármikor leellenőrizhetem bármelyik részleg üzleti folyamatait, és azonnal hozzáférhetek a vállalat pénzügyi tranzakcióihoz és dokumentumaihoz. Legyen szó akár csoportos jelentések készítéséről, vagy a helyi jogszabályok betartásától, az Exact Globe ERP-rendszerével mindig gyorsan meg tudjuk hozni az üzleti döntéseket”

UBD

Clara Chirculescu

“A hozzánk hasonló nemzetközi vállalatok számára nélkülözhetetlen a helyi és a nagyvállalati szintű jelentések azonnali elérhetősége. Az Exact Globe Next kellő támogatást biztosít a szükséges céges riportjaink elkészítéséhez. A sztenderd Exact Globe Next-megoldások, és az egyéb testreszabott jelentéskészítő programok használatával mindig időt takarítottam meg a munkavégzésem során. Továbbá azzal, hogy minden pénzügyi folyamat egy helyen található és minden adat valós idejű, sokkal könnyebben tudom a riportokat összeállítani a helyi hatóságok vagy cégcsoportunk menedzsmentje számára. Az Exact Globe Next egyedülálló, integrált megoldásokat biztosít, legyen szó akár könyvelésről, pénzügyi vagy tőzsdei tranzakciókról. Használatával teljes rálátásunk van saját üzleti tevékenységünkre.  Számunkra az Exact Globe Next biztosítja az igazi ERP-megoldást”

Bumet-150x150

Theo Kuppens

A Bumet Hungary Kft. számára fontos a személyes üzleti kapcsolatok kiváló minősége. Ezért is választottuk a DBH Finance szolgáltatásait, mert teljes körű pénzügyi, számviteli szolgáltatásaikat, egyéni igényeinkhez igazodva, személyre szabottan végzik.” A Bumet Hungary Kft. fő tevékenysége lemezalkatrészek és komplett összeállítások fejlesztése, gyártása és szerelése, ill. szerszámok készítése. Vállalatunk rendelkezik a termékfejlesztéshez szükséges átfogó műszaki ismeretekkel, sokéves tapasztalattal és nagyfokú szakavatottsággal. Ennek eredménye a kiterjedt belföldi és külföldi vevőkör.

lohn-balazs

Dr. Lohn Balázs

“Telekommunikációs, IT és ingatlan szakterületen is működő ügyvédi irodaként olyan épületet kerestünk székhelyként, ahol egyrészt a potenciális ügyfeleink dolgoznak, másrészt megfelelően reprezentatív és igényes kialakítással bír. A DBH által biztosított serviced office a kisebb méretű, de dinamikusan növekvő cégek számára ideális, jelentős hozzáadott értékkel bíró szolgáltatás. Az irodák azonnali használatra készek, így a növekedni kész és az adminisztráció helyett a core businessre koncentrálni kívánó cégek számára optimális választás.”

DBH Serviced Office, szolgáltatott iroda, virtuális iroda, közösségi iroda, készenléti iroda, tárgyaló- és konferenciaterem, konferencia- és rendezvényszervezés, serviced office, virtual office, co-working office, stand-by office, meeting and conference room, conference and event management.

Parádi Attila

“Nemzetközi vállalatként fontos volt számunkra az a high-tech környezet, ami a DBH Serviced Office  Infopark-ban található. Cégünk egy olyan speciálisan innovatív üzleti szférában dolgozik, ahol állandóan nyitottnak kell lennünk az újításokra, rugalmasan kell reagálnunk a piac változásaira. Ezért is választottuk a DBH szolgáltatott irodabérletét, hogy cégméretünket flexibilisen a piac igényeinek megfelelően növelhessük.”

Az Alcatel One Touch-t 2004 augusztusában alapította az Alcatel a TCL-lel közösen. ALCATEL ONE TOUCH mobileszközök tervezésével, gyártásával és globális forgalmazásával bővítette termékportfólióját, jelenleg a világ hetedik legnagyobb és leggyorsabban növekvő mobiltelefon gyártója közé tartozik.

Poros_Gábor

Poros Gábor

“ICT területen működünk, így a mobilitás, a megbízhatóság és a rugalmasság elengedhetetlen feltételei mindennapi munkánknak. A választásunk így a központi elhelyezkedésű és kiváló felszereltségű DBH Serviced Office GreenPoint-ra esett, mert úgy érezzük, munkatársai tartják velünk a lépést és alkalmazkodnak folyamatosan növekvő csapatunk változó igényeihez.”

Az ABC Data Közép-Kelet-Európa többszörösen díjazott, piacvezető számítástechnikai disztribútora. A Lengyelországban 21 éve sikeres vállalat nyolc kelet-európai piacon kínálja a régió legszélesebb ICT-portfólióját.  Termékpalettáján a számítás- és irodatechnikai eszközök mellett, PC komponensek, hálózati elemek, szoftverek, kellékanyagok, kiegészítők, szórakoztató elektronikai- multimédiás-, illetve mobil kommunikációs eszközök, televíziók is megtalálhatók.

DBH Finance, számvitel, bérszámfejtés, adótanácsadás, Accounting, Payroll services, Tax advisory

BKR International

A DBH Group pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó üzletága a DBH Finance 2011. július 1-től tagja a nemzetközi hátterű, független, könyvelőket, könyvvizsgálókat és adótanácsadókat tömörítő szervezetnek.  A New York-i központú BKR International több mint 150 vezető számviteli és üzleti tanácsadó céget tömörítő szakmai érdekképviseleti szervezetként, közel 300 helyszínen van jelen a világ 70 országában. A globális szervezet tagjai teljes körű, naprakész szakmai szolgáltatást biztosítanak egymásnak, mindezek mellett a vállalkozás méretétől és tevékenységétől függetlenül, rugalmas, személyre szabott tanácsadással állnak a hozzájuk forduló ügyfelek rendelkezésére.

DBH Project Management, subsidy management, market research, innovation, market entry services

Larive International

A DBH Project Management a nemzetközi Larive csoport kizárólagos magyarországi partnere. A szervezet a világ több mint 30 országában rendelkezik képviselettel. A Larive Közép-Kelet-Európában, Ázsiában és Afrikában kereskedelmi és befektetési tevékenységet indítani kívánó vállalkozásoknak segít piacelemzés és  marketingstratégia elkészítésével, stratégiai tanácsadással.

ABCN_logo_DBH_Group

Alliance Business Centers Network (ABCN)

A DBH Serviced Office az 1991-ben alakult Alliance Business Centers Network (ABCN) tagja, amely független üzleti központok hálózataként világszerte több mint 650 helyszínen, 40 országban biztosít kiemelkedő minőségű irodai szolgáltatásokat, virtuális irodákat és teljesen felszerelt tárgyalótermeket. A szervezet célja, hogy az üzleti központok hálózataként, egységes marketing akciókkal és képzésekkel segítse azok működését.

hvca-300x100

Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület

A Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (MKME) a magántőke és kockázati tőke szektor érdekeit képviseli Magyarországon a tagjai támogatása, valamint a lehető legmagasabb szintű szakmai és etikai mércék betartásának előmozdítása által.

Adotanacsado

Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete

Az egyesület az adótanácsadók és könyvvitellel foglalkozó tagjainak, valamint ezek ügyfeleinek szakmai és érdekképviselete.

vosz-223x300

Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

A VOSZ - Vállalkozók Országos Szövetsége néven – 1989-ben alakult meg, mint Magyarországon az első önkéntes, kormánytól független, a többségi magyar magántulajdonú vállalkozások országos gazdasági munkaadói érdekképviselete.

jointventureassociation

Joint Venture Szövetség

A szövetség célja, hogy a tagság egészét, vagy egy-egy csoportját érintő általános - a gazdálkodás feltételeit befolyásoló kérdésekben - a tagok véleményét összefoglalja és azt a hatáskörrel rendelkező szervek, intézmények előtt képviselje annak érdekében, hogy elősegítse olyan gazdasági környezet kialakítását, amely biztosítja az ország nemzetközi gazdaságba való integrálódását, a külföldi működő tőke további beáramlását a magyar tőke külföldi befektetéseinek elősegítését és a Magyarországon hasznosítható külföldi tapasztalatok átvételét, általában a befektetői érdekek képviseletét.

MISZ

Magyar Innovációs Szövetség

Magyar Innovációs Szövetség szellemi termékek létrehozását, elterjesztését, illetve átadását, átvételét és gyakorlati hasznosítását - a köztestületként működő kereskedelmi és iparkamarákkal szoros együttműködésben - kívánja segíteni annak érdekében, hogy növekedjék a vállalatok és velük a magyar gazdaság teljesítménye, jövedelemtermelő képessége, az innováció segítségével felgyorsuljon a modernizáció és ennek eredményeképpen a gazdasági fejlődés.

header_hu

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) köztestületként működő gazdasági érdekképviselet, amelynek fő feladata a gazdaság általános érdekeinek érvényesítése, a gazdaságfejlesztésben és gazdaságszervezésben való szerepvállalás.

footer_logo

Holland-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

A Holland-Magyar Kereskedelmi Kamarát 2002-ben alapították. Az érdekképviselet célja, hogy támogassa a kereskedelmi kapcsolatokat Magyarország és Hollandia között, valamint megfelelő platformot biztosítson ahhoz, hogy a két országban működő vállalatok kicserélhessék tapasztalataikat egymással.

Amcham

Amerikai Kereskedelmi Kamara

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara független társadalmi szervezet, amely közel 400 tagvállalat érdekeit képviseli.  A kamara olyan tengerentúli üzleti értékek mellet teszi le a voksát, mint a versenyképesség, a vállalkozás szabadsága, transzparencia valamint a döntéshozókkal való nyílt párbeszéd.

Társadalmi szerepvállalás

Kiemelten fontosnak tartjuk a szakmai, társadalmi és művészeti programok támogatását és ezek sikeres megvalósítását. Szociális, környezeti és társadalmi fenntarthatósági szempontokat is érvényesítünk üzleti tevékenységükben és az üzletfeleinkkel, beszállítóinkkal fenntartott kapcsolatainkban.  Szakmai társadalmi és művészeti kezdeményezéseinkben a jó szándék, a segíteni akarás, a mások iránti odafigyelés, illetve a közösségi élmény megteremtésének szándéka vezérel bennünket.

DBH Irodagaléria

A DBH Irodagaléria a cégcsoport fiatal, feltörekvő alkotóknak szánt művészetpártoló kezdeményezése. A kiállítások megszervezésével, a DBH Group két budapesti központjában folyamatos bemutatkozási lehetőséget nyújt a kortárs, hazai művészeknek, festő- és szobrászművészeknek. Ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk a DBH Irodagaléria kiállítás-sorozatban bemutatott képek megvásárlására illetve meghatározott időszakra szóló bérlésére is.

 


 

Ajándékozásban is odafigyelünk a részletekre

2012-ben a karácsonyi levelezőlapok, az ünnepi ajándékba szánt borok címkéinek, valamint csokoládék csomagolásának megtervezésében az Igazgyöngy Alapítvány által pártfogolt gyermekek segítségét vettük igénybe.

 


 

Összefogunk, ha kell 2013-ban a DBH Csapata is csatlakozott a Szemem Fénye Alapítvány harmadik „Öltözz pirosba!” akciójához. Pénzgyűjtési akcióval segítettük a súlyosan gyermekeket és családjaikat.

 


 

Kollégáink közül többen segítenek a Csodalámpa Alapítványnak a tárgyi felajánlások lokációink közötti szállításában. És az apróságok, melyek meghatározzák életminőségünket: Minden munkatársunk irodájában, illetve minden folyosónkon van élő zöld növény. Hetente tartunk gyümölcsnapot Kollégáink részére, egészségük megőrzése és a hét színesebbé tétele érdekében. Téli időszakban rendszeresen használunk irodáinkban illóolajokat közérzetünk javítására, stressz oldásra és kreativitásunk fejlesztésére. Mosdóhelyiségeinkben a hideg, téli időben finom illatú kézkrémeket helyezünk el, hogy Ügyfeleink, Kollégáink jobb kedvre derüljenek a finom illatoktól és a gondoskodó kézápolástól. Környezettudatosságunk első lépése az újrahasznosított nyomtatópapír bevezetése volt a Serviced Office lokációinkon. Ezzel egy időben áttértünk a lehetőség szerinti kétoldalas nyomtatásra, majd irodaszereinket cseréltük újrahasznosított anyagból készült termékekre és a  következő lépés a szelektív hulladékgyűjtés bevezetése volt irodáinkban. Nyomdai anyagainkat „zöld nyomdában” készíttetjük, környezetkímélő eljárással. Takarítócégünk kizárólag biológiai úton lebomló tisztítószereket használ irodáinkban. Serviced Office szolgáltatásaink között Ügyfeleinknek biztosítunk helyben irodai masszázst, cukormentes 100%-os gyümölcs és zöldséglevek rendelését heti házhozszállítással, ruhatisztítást, így üzemanyagot és időt takarítanak meg, ezzel is kímélve környezetünket. Bevezettük a ballonos és tisztított vizek fogyasztását irodáinkban, valamint rendezvényeinken kisüveges ásványvizeket szolgálunk fel. Irodáink hangulatát a recepciós pulton elhelyezett, minden hét elején frissülő, évszakhoz, ünnephez illő virágdekorációval dobjuk fel. Egyes lokációinkon, ahol erre alkalmas teret tudtunk kialakítani X-Boxot üzemeltünk be, aminek nagy sikere lett, Ügyfeleink szeretnek egy kis játékkal kikapcsolódni vagy akár inspirálódni munka közben. Tárgyalóterem-bérlőinknek kávészünetet is biztosítunk, melyben igyekszünk illeszkedni a különböző igényekhez, szokásokhoz, így hazai termelőtől vásárolunk mézet, illetve hazai tejet adunk a kávé mellé.